Mies rikkoi baarikierrosten ennätyksen – joi 56 pubissa vuorokauden aikana

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Walesilainen mies on suoriutunut kaikkien aikojen baarikierroksesta. Gareth Murphy joi 5. helmikuuta yhteensä 56 Cardiffin ydinkeskustassa sijaitsevassa pubissa 24 tunnin aikana, rikkoen virallisesti maailmanennätyksen. Murphy joi 24 tunnin aikana muun muassa 8,6 pintin edestä appelsiinimehua, 5 pintin edestä omenamehua ja 1,8 pintia olutta

Guinnessin ennätystenkirjan mukaan pubi määriteltiin ennätystä varten paikaksi, jossa myytiin alkoholia. Ennätyksen rikkojan ei kuitenkaan tarvinnut juoda ravintoloissa alkoholia. Aikaisemman pubikierrosennätyksen rikkoi englantilainen Matt Ellis viime vuonna. Murphy uskoi pystyvänsä rikkomaan ennätyksen, erityisesti siksi, että Cardiffin ydinkeskustassa on jopa yli 300 pubia, baaria ja klubia.

Murphy oli suunnitellut pubikierrosta varten etukäteen reitin, mutta ongelmia aiheuttivat joidenkin ravintoloiden yllättävät aukioloajat. Miehen matka alkoi kello 10 aamulla, ja kello 20 hän oli rikkonut aikaisemman ennätyksen. Murphy kuvailee tempausta elämänsä haastavimmaksi kokemukseksi.