Marika Fingerroos heinähommissa biksuissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohukaunotar Marika Fingerroos on jättänyt viime vuosina pintajulkisuuden taakseen ja esitellyt elämäänsä lähinnä sosiaalisessa mediassa. Fingerroos jakaa usein upeita poseerauksiaan sosiaalisen median seuraajilleen. Äskettäin hän kertoi somessa joutuvansa näkemään todella vaivaa kurviensa eteen.

Nyt Marika on ikuistettu sosiaalisen median julkaisuunsa näyttävästi heinähommissa, kun hän työsti heiniä ladossa. Asuvalinta oli kuumaan kesäkelit sopivasti biksut, jotka nostivat julkkiskaunottaren pakarat pääosaan.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, avasi maaliskuun lopussa intiimivälineitä myyvän Sain.fi-verkkokaupan yhdessä ystäviensä kanssa. Hän kertoo testanneensa kaikki tuotteet myös itse. Tuotteiden nimiä ovat muun muassa Herkkutatti, Ruusu, Delfiini, Pääskynen ja Pupu. Marika nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.