Addison Rae käänsi katseet rannalla – eikä vain uimarenkaan ansiosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Somevaikuttaja Addison Rae oli taannoin TikTokin kolmanneksi seuratuin henkilö peräti 85 miljoonalla seuraajallaan, kun hän sai yllättäen bannit somepalveluun. Tuolloin Rae jakoi kuvan tilanteesta Twitterissä ja kertoi saaneensa pysyvän porttikiellon palveluun.

Sosiaalisen median supertähti nähdään nyt Instagramissa poseeraamassa vihreät biksut yllään rantavedessä. Hänellä on kuvassaan ympärillään suloinen vaaleanpunainen uimarengas. Tällä asullaan Addison varmasti käänsi jokaisen rannalla olleen katseet.

Tiktok ei lopulta voinut antaa suosikkitähdelle pysyvää porttikieltoa, joten hänen tilinsä palautettiin normaaliksi. Syytä sekoiluun ei tiedetä. TikTok saattaa langettaa pysyvän porttikiellon käyttäjälle, joka on jakanut esimerkiksi väkivaltaista, seksuaalista, itsetuhoista, viharikoksia tai kiusaamista sisältävää materiaalia.