Joensuun poliisi teki ratsian lasten liikennepuistoon – hervoton kuva nettihitiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ympäri Suomea on kesäkauden alkaessa avattu taas lasten liikennepuistoja, joissa perheen pienimmät voivat hauskasti ja turvallisesti harjoitella liikennesääntöjä ja esimerkiksi liikennemerkkejä. Liikennepuistoissa valvonnasta pitävät yleensä huolen kesätyöntekijät, mutta nyt Joensuussa viranomaiset ovat päättäneet toimia toisin.

Joensuun poliisin liikenneryhmä on nimittäin päättänyt kunnioittaa Kiteen liikennepuiston avajaisia poikkeuksellisen näyttävällä tavalla, sillä poliisi suoritti liikennepuistossa valvontaa. Menopeliä oli tyylikäs lähinnä taaperoille tarkoitettu lelumopo. Poliisi raportoi sosiaalisessa mediassa, että ratsia sujui hyvin ja valvonnassa ei havaittu rikkeitä, joihin olisi tarvinnut puuttua.