Suomalainen somekaunotar biksuissa metsässä – poseerauksen paikka hämmästyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosikymmenellä myös Suomessa suosituksi noussut fitness-buumi nosti julkkistähdeksi jokunen vuosi sitten myös Linda Manuellan, joka keräsi mittavan seuraajajoukon sekä Facebookissa että Instagramissa. Taannoin hänet nähtiin myös suomalaisessa elokuvassa, joten somekaunotar on tullut tutuksi jo useista yhteyksistä.

Nyt kuvankaunis Linda Manuella on poseerannut kameralle hieman poikkeuksellisessa ympäristössä, sillä hän istuskelee polvillaan metsän siimekseen suuren puun juurelle levitetyn pyyhkeen päällä. Kuvan ikuistamisen paikka voi siis hieman ihmetyttää, mutta varsinainen kuva on kuitenkin upea.

Helsinkiläinen personal trainerina työskentelevä Linda Manuella nähtiin vuosia sitten vilaukselta myös huippusuositussa Luokkakokous-elokuvassa, jossa hän esitti kahvilan myyjää. Jaajo Linnonmaan ja Aku Hirviniemen roolihahmojen lisäksi myös kymmenettuhannet muut ihailevat näyttävää kaunotarta varsinkin hänen Instagram-kuvissa.