Ensimmäiset kuvat ja videot julki – tältä Ana de Armas näyttää kohutussa Marilyn Monroe -elokuvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Ana de Armas näyttelee Marilyn Monroeta tänä vuonna ensi-iltansa saavassa Blonde-elokuvassa. Elokuva on jo etukäteen herättänyt huomiota k-18 -sisältönsä vuoksi.

Nyt Blonde-elokuvasta on saatu esimakua ensimmäisen teaser-videon ja kuvien muodossa. Niissä nähdään, kuinka muun muassa No Time to Die ja Blade Runner 2049 -elokuvista tunnettu kuubalainen näyttelijä on muuntautunut ikoniseksi vaaleakutriseksi tähdeksi.

Blonde perustuu Joyce Carol Oatesin alun perin vuonna 2000 ilmestyneeseen menestysromaaniin Blondi. Oates on todennut kirjan olevan fiktiivinen versio Marilyn Monroen todellisesta tarinasta, eikä kyseessä ole siis varsinainen elämänkerta.

Blonde saa ensi-iltansa Netflixissä 23. syyskuuta 2022. Rohkeiden kohtausten vuoksi etukäteen kohua herättänyt filmatisointi on ensimmäinen Netflixin oma tuotanto, joka saa Suomen k-18 -ikärajaa vastaavan NC-17 -luokituksen Yhdysvalloissa.