Justin Bieber perui lisää konsertteja kasvohalvauksen vuoksi – Suomen keikka yhä vaakalaudalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Justin Bieber joutui taannoin rajujen terveysongelmien keskelle. Tähdellä diagnosoitiin Ramsay Huntin oireyhtymä, joka halvautti toisen puolen hänen kasvoistaan. Oireyhtymän aiheutti korvien ja kasvojen hermoihin vaikuttanut varicella-zostervirus.

Bieber ilmoitti peruvansa terveysongelmien vuoksi esiintymisensä kolmessa yhdysvaltalaiskaupungissa. Nyt tähden on kuitenkin paljastettu peruvan kaikki kesä- ja heinäkuulle suunnitellut esiintymisensä. Perumiset peruvat kaikkia Justice-kiertueen Yhdysvaltojen konsertteja.

Justin Bieberin tiistaille 9. elokuuta Helsingin Kaisaniemen puistoon suunnitellun Suomen konsertin kohtalo on edelleen avoin. Tiedotteessa tähden kuitenkin kerrotaan odottavan kiertueen jatkumista ja faneille esiintymistä Yhdysvaltojen ulkopuolella myöhemmin tänä kesänä.

– Justin saa jatkossakin parasta mahdollista terveydenhoitoa ja suhtautuu optimisesti parantumiseensa, tiedotteessa kerrottiin.