Päihdehoidosta karannut Bam Margera löytyi viimein

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Bam Margera katosi aikaisemmin tällä viikolla Yhdysvaltojen Floridassa. Hän oli poistunut omin luvin päihdeyksikön avohoitolasta maanantaina, eikä tähteen saatu enää yhteyttä. Margeraa alettiin etsiä poliisivoimin.

Viranomaiset ovat sittemmin löytäneet Bam Margeran klinikan läheisestä hotellista. TMZ-sivuston mukaan tähti oli löytöhetkellä selvinpäin ja teki yhteistyötä viranomaisten kanssa. Paikalle saapuneet poliisit ja kriisi-interventioryhmä toimittivat Margeran takaisin vieroitukseen.

42-vuotias Margera katosi päihdeklinikalta kerrottuaan sen johdolle olleensa tyytymätön rajoituksiin laitoksessa. Tähti oli katoamisen jälkeenkin aktiivinen sosiaalisessa mediassa. TMZ-sivuston lähteiden mukaan Margeran tyytymättömyys johtui siitä, ettei hän saanut klinikalla samanlaista erityiskohtelua julkisuuden henkilönä kuin aikaisemmilla kerroillaan vieroitushoidoissa.