Raitistunut Honey Boo Boon äiti surullisena: ”Lapset kohtelevat minua narkkarina”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa asuvan Alana Thompsonin, eli Honey Boo Boo -lapsimissin äiti June ”Mama June” Shannon on tuhlannut omaisuutensa huumeisiin. Hän on kertonut käyttäneensä aluksi päivittäin pienen annoksen verran kokaiinia, kunnes huumeidenkäyttö lähti käsistä. Lopulta hän oli koukussa, varaton ja diilasi huumeita myös itse.

June Shannon menetti lastensa huoltajuuden pian huumeongelman puhjettua hänen elämäänsä. Hän on päässyt kuiville, saanut elämänsä uudestaan raiteilleen päihteettömänä ja tavannut uuden miehen. Uusi aviomies, Justin Stroud, tukee hänen matkaansa kohti raittiutta.

– Lapseni pitävät minua edelleen huumeaddiktina, nainen sanoo surullisena videolla, mikä on kuvattu hänen päihdetapaamisessaan.