Kylie Jennerin rintava ystävä uima-altaalla – vodkapullo mukanaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muodokas somejulkkis Anastasia Karanikolaou on ollut jo vuosien ajan todella suosittu kaunotar sosiaalisessa mediassa. 23-vuotias kurvitar nähdään seuraajiensa iloksi usein paljastavissa alusvaate- ja bikinikuvissa. Nykyisin hänellä on yli 10 miljoonaa seuraajaa.

Tällä kertaa Stassie poseeraa uima-altaalla upeaa vartaloaan esitellen. Tyylikkäästi päivittynyt vartalo on verhottu kuvassa vihreisiin biksuihin, mutta hieman yllättäen niiden sijaan päärooliin nouseekin hänen mukanaan ollut vodkapullo.

Anastasia Karanikolaou alkoi niittää somesuosiota tullessaan miljoonille tutuksi Kylie Jennerin parhaana ystävänä. Kaksikko julkaisi paljon näyttäviä yhteiskuvia, joiden ansiosta moni Jennerin fani siirtyi suoraan seuraamaan myös Karanikolaouta. Karanikolaou on ottanut käteensä myös samanlaisen tatuoinnin kuin Kylie Jenner. Tatuoinnissa lukee Jennerin tyttären Stormin nimi.