Teinit rälläsivät traktorimönkijällä Laitilassa – viisi loukkaantui

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Viisi nuorta loukkaantui traktorimönkijän kaatuessa Laitilassa sunnuntai-iltana kymmenen aikaan. Nuoret olivat temppuilleet ajoneuvolla Opistotalon pihalla Urheilutiellä. Onnettomuudesta tehtiin ilmoitus hätäkeskukseen.

– Kun partio pääsi paikalle, selvisi, että nuoriso oli ajanut traktorimönkijällä ympyrää pihassa. Mönkijä oli kaatunut kyljelleen, kun toisen puolen renkaat olivat tökänneet johonkin.Mönkijän kyydissä oli onnettomuuden aikaan yhteensä viisi nuorta, joista kaksi oli mönkijän hytissä ja kolme sen lavalla, Lounais-Suomen poliisilaitokselta kerrotaan.

Kaikki kyydissä olleet loukkaantuivat ja saivat eriasteisia vammoja. Poliisi tutkii asiaa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Mönkijää kuljettanut henkilö määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.