Näitkö ammuskelua Turun Kupittaan Citymarketilla? Poliisi pyytää havaintoja

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Lounais-Suomen poliisilaitos pyytää yleisöltä havaintoja sunnuntain ja maanantain väliseltä yöltä Turussa Kupittaalla tapahtuneesta ampumatapauksesta. Poliisin tietojen mukaan Kupittaan Citymarketin läheisyydessä ammuttiin ampuma-aseella noin kello 01:15.

– Poliisi toivoo kaikilta mahdollisilta silminnäkijöiltä tai asiasta tietäviltä havaintoja ja vihjeitä tapahtuneesta. Tiedot voi lähettää poliisille sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai WhatsAppilla tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655.

Esitutkinnan turvaamiseksi poliisi ei voi tällä hetkellä kommentoida tapahtumien kulusta, osallisista, epäillyistä rikosnimikkeistä tai muista tapaukseen liittyvistä tiedoista enempää. Asiasta tiedotetaan esitutkinnan edetessä.