Huippumalli-Nina lekotteli biksuissa paratiisisaarella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Bulgarialais-kanadalainen näyttelijä Nina Dobrev nousi suuren yleisön tietoisuuteen Vampyyripäiväkirjat-sarjan kautta. Viime aikoina tämä aktiivista some-elämää viettävä mallikaunotar on tullut tutuksi lähinnä sosiaalisen median näyttävistä poseerauksistaan.

Tällä kertaa tyylikäs teema jatkuu, sillä Nina on suunnannut maailmankuuluille Malediivien paratiisisaarille. Siellä upeista maisemista ja seurasta. Kuvat sytyttävät vähemmästäkin lomakuumeen myös suomalaisissa katsojissa.

Nina Dobrevilla ja hänen poikaystävällään Shaun Whitellä on yhteinen talvinen mielenkiinnon kohde, lumilautailu. White on nimittäin lajin kolminkertainen olympiamitalisti. Vampyyripäiväkirjat-sarjan ohella Dobrev on nähty muun muassa elokuvissa Valekytät, xXx: Return of Xander Cage ja Elämäni seinäruusuna.