Ukrainaislehti: Vuohi laukaisi lankamiinan ja haavoitti venäläissotilaita

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joukko venäläissotilaita on ukrainalaislähteiden mukaan joutunut omien miinojensa haavoittamaksi odottamattomalla tavalla. Miinojen kerrotaan räjähtäneen Kins’ki Rozdoryn alueella liikkuneen vuohen laukaisemana.

Ukrainalaisen tiedustelupäällikön mukaan venäläissotilaat olivat virittäneet lankamiinoja Zaporižžjan alueella sijaitsevan sairaalan läheisyyteen. Aluuelle ilmestyi läheisellä maatilalla asuva vuohi, joka astui pelästyessään vahingossa miinan laukaisinlankaan. Tämä johti miinaräjähdysten ketjureaktioon, jossa lukuisat alueella olleet venäläissotilaat haavoittuivat.

Sairaalan alueelle oli sijoitettuna noin 40 venäläissotilasta. Ukrainalaisen Pravda-lehden mukaan tiedossa ei ole, selvisikö vuohi hengissä välikohtauksesta.