Sami Hedberg ja Saija Tuupanen savusaunassa – kuva tihkuu voimaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen suosikkikoomikko Sami Hedberg on ollut jo pitkään yhdessä tangotähti Saija Tuupasen kanssa, ja julkkisparin elämää on saatu seurata ajoittain myös sosiaalisesta mediasta. Niin nytkin, kun Sami ja Saija ovat suunnanneet juhannuksen viettoon.

Sami julkaisi nimittäin sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa pariskunta on tulossa saunasta. Molemmat tihkuvat kuvassa voimaa, sillä ne jännittävät hauskalla tavalla hauiksiaan. Monien muiden julkkistähtien tavoin Saija ja Sami toivottavat kaikille seuraajilleen oikein hyvää juhannusta.

Taannoin Hedberg jakoi päivityksen, jossa hän tsemppasi kouluvuotensa tuolloin aloittaneita lapsia ja nuoria julkaisemalla oman lapsuuskuvansa. Päivityksessä suosikkinäyttelijä poseerasi kuvassa ekaluokkalaisena. Julkaisu sai suuren suosion paitsi söpön poseerauksen myös tärkeän sanomansa ansiosta.