Salkkarit-kaunotar avasi biksukauden näyttävästi: ”Daisarijössekset tulilla”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Salatut elämät -suosikkisarjasta ja sarjaan perustuvasta elokuvasta Aino Kaukovaaran roolissa tunnetuksi tullut näyttelijäkaunotar Jasmin Voutilainen ei ole ollut viime aikoina kovin aktiivinen sosiaalisessa mediassa, mutta nyt hän kertoo aloittaneensa biksukauden.

Hellekelit alkoivat, mutta Jasmin joutui käynnistämään kesäkauden muualla kuin rannalla. Sosiaalisen median seuraajilleen hän kuitenkin kertoi asiasta upean poseerauksen kera. Myös kuvan saateteksti oli lukemisen arvoinen.

– Kyllä nyt on oikein seksiwaut ja daisarijössekset tulilla, kun biksukausi on meikäläisenki kohalla vihdoin avattu, tosin ei vieläkään rannalla. Ihana hotelliviikonloppu häämöttää loppuaan, mut ei se mitään, koska kesä ja LOMA, Jasmin kirjoitti kuvansa yhteyteen.