Christian Bale suostuisi palaamaan Batmanin rooliin – mutta vain yhdellä ehdolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muuntautumiskykyinen näyttelijä Christian Bale nähdään tänä kesänä pahisroolissa Marvelin Thor: Love and Thunder -elokuvassa. Supersankarielokuvissa näytteleminen on tähdelle tuttua kauraa, sillä hänet nähtiin Batmanin roolissa ohjaaja Christopher Nolanin Yön ritari -trilogiassa.

Bale näytteli Batmania viimeistä kertaa vuonna 2012 ilmestyneessä The Dark Knight Rises, eli Yön ritarin paluu -elokuvassa. Nyt hän on paljastanut Screenrant-sivustolle, että paluu suosikkirooliin olisi mahdollista yhdellä ehdolla.

– Minulla oli sopimus Chris Nolanin kanssa. Puhuimme tekevämme kolme elokuvaa jos olisimme tarpeeksi onnekkaita, minkä jälkeen voisimme lopettaa. Ei viivytellä liian kauaa. Mieleni voisi muuttua, jos Nolan pohtisi haluavansa kertoa vielä uuden Batman-tarinan. Jos hän haluaisi kertoa sen tarinan kanssani, olisin mukana, Bale kertoi.

Balen lisäksi Batmanin roolissa on nähty vuosien saatossa muun muassa Adam West, Michael Keaton, Ben Affleck ja viimeisimpänä Robert Pattinson. Keaton palaa rooliin tulevissa The Flash ja Batgirl -elokuvissa.