Ghislaine Maxwell sai 20 vuoden vankeusrangaistuksen – vapautuu 80-vuotiaana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hulppeaa elämää maailman hyväosaisten kanssa elänyt ja rikkaan lehtimoguli Robert Maxwellin perijätär Ghislaine Maxwell on saanut pitkän vankeusrangaistuksen. Nainen toimitti nuoria tyttöjä poikaystävänsä Jeffrey Epsteinin seksikumppaneiksi. Miljardöörimiehen vaikutusvaltaiset ystävät saivat myös käyttää tyttöjä seksuaalisesti hyväksi pariskunnan luona kyläillessään.

Eliitin pimeät teot ovat nousseet yksi kerrallaan päivänvaloon, kun uhrit ovat uskaltaneet kertoa kokemuksistaan. Yksi kammottavimmista tapauksista liittyy miljardööri Jeffrey Epsteinin pyörittämään rinkiin, jossa alaikäisiä tyttöjä on värvätty hänen ja miehen ystäväpiiriin kuuluneiden miesten seksiseuraksi. Tyttöjen pestaajana on toiminut brittiläinen seurapiirinainen, Ghislaine Maxwell, NBC News uutisoi.

Epstein menehtyi ennen tuomionsa saamista. Hänen kerrottiin tehneen itsemurhan sellissään. Ghislaine Maxwell on ollut tiukassa valvonnassa vuorokauden ympäri. Nyt hän on saanut tuomionsa, kun Yhdysvaltain liittovaltion tuomari langetti hänelle 20 vuoden vankeusrangaistuksen seksuaalirikoksista ja ihmiskaupasta. Kartanoelämä ja huvijahdit vaihtuu nyt tiilenpäiden lukemiseen kaltereiden takana.

Esiripun takana on kuiskuteltu, että tämä on vasta jäävuoren huippu. Vaikutusvaltaisten henkilöiden tekemät rikokset on saatettu aiemmin painaa villaisella, mutta moni uskoo totuuden tulevan vielä ilmi. Takavuosien hyyväksikäyttäjät ovat jääneet viime vuosina kiinni yksi toisensa jälkeen.