Anssi Kela esitteli Star Wars -heräteostostaan: ”This is the way”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen laulaja-lauluntekijä Anssi Kela on esitellyt somessa ostostaan, joka saattaa saada Star Wars -fanit kateudesta Yodan väriseksi. Hän oli syntymäpäiväostoksilla päätynyt hankkimaan itselleen The Mandalorian -sarjan päähenkilön näyttävän kypärän.

– Menin kauppaan ostamaan syntymäpäivälahjaa naapurin pojalle. Tulin kaupasta Mandalorian-kypärän kanssa. Jonka olin ostanut itselleni. This is the way, Anssi Kela kirjoitti Instagramissa.

Kela jakoi kuvan itsestään mandalorialainen kypärä päässään. Kuvasta tähteä ei tosin tunnista, sillä asiaankuuluvasti se peittää hänen kasvonsa kokonaan.

Parhaillaan festivaaleja ja keikkalavoja Suomessa kiertävä Anssi Kela on tullut aikaisemminkin tunnetuksi elokuva- ja tv-sarjojen fanituksesta. Taannoin hän nousi otsikoihin teetettyään itselleen tarkan replikan Ritari Ässä -sarjan legendaarisesta KITT-ihmeautosta.