Kaupungin kadut täyttyivät tulvavedestä – teini haki wakeboardin ja ryhtyi surffaamaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Katujen tulviminen on useimmille huono uutinen, mutta eräs teini päätti ottaa myrskyn jäljistä ilon irti. Hän lähti surffaamaan pitkin Yhdysvaltojen Floridassa sijaitsevan kotikaupunkinsa vetisiä teitä.

Surffaamista ja wakeboardingia harrastava Brett Holland huomasi Cape Coralin tulvivan sunnuntaina alueelle iskeneiden rankkasateiden jäljiltä. 16-vuotias muisti aikaisemmin internetissä näkemänsä videon tulvavedessä surffaamisesta ja päätti kokeilla samaa. Hän onnistui jopa ylipuhumaan isänsä auttamaan tempauksessa.

Brett ratsasti wakeboard-laudalla veden pinnalla pitäen kiinni isänsä autoon kiinnitetystä narusta. Hän kuvailee tempausta hauskaksi ja jopa rentouttavaksi, vaikka myöntääkin siihen liittyvän riskinsä ja kertoo käsiensä hieman kärsineen.

Paikallisen WBBH-TV-uutissivuston mukaan paikallinen poliisi ei ollut tempauksesta yhtä innoissaan. Cape Coralin poliislaitoksen edustajan mukaan Brettin isä olisi saanut sakot, jos tämä olisi jäänyt kiinni itse teosta.