Taylor Swift kihloihin – salasi asian kuukausia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalaisen laulaja-lauluntekijä Taylor Swiftin on kerrottu menneen kihloihin poikaystävänsä, näyttelijä Joe Alwynin kanssa. Brittiläisen The Sun -lehden mukaan kihlautuminen tapahtui visusti piilossa julkisuudelta.

Joe Alwynin kerrotaan kosineen Taylor Swiftiä jo kuukausia sitten. Pariskunta kuitenkin kertoi asiasta vain sukulaisilleen ja läheisimmille ystävilleen. Swift ei ole edes käyttänyt näyttäväksi kuvailtua kihlasormustaan julkisuudessa.

– Vain muutamat ihmiset tietävät häiden yksityiskohdista. Taylor ei ole kertonut kihlauksesta edes kaikille tiiminsä jäsenille, The Sun uutisoi.

Muun muassa The Favourite ja Kaksi kuningatarta -elokuvista tunnettu Joe Alwyn kiisti huhut kosimisesta vielä huhtikuussa, kertoen Wall Street Journal -lehdelle kuulevansa jatkuvasti häntä ja Swiftiä koskevia kihlajaishuhuja. Hän kuitenkin totesi, ettei hän kertoisikaan asiaa julkisuuteen.