Weekend Festivalin ohjelmistossa taas peruuntuminen – pääesiintyjän toinen räppäri ei pääse paikalle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tänään alkavan Weekend Festivalin ohjelmistossa on tapahtunut jälleen muutoksia. Perjantain pääesiintyjiksi kiinnitetyn rap-duo Rae Sremmurdin toinen puolisko Jxmmi ei pääse paikalle. Näin ollen Swae Lee esiintyy keikalla yksin.

– Odottamattomien matkustusongelmien vuoksi Jxmmi ei pääse Swaen mukaan Weekend Festivalille. Swae on valmiina ottamaan lavan haltuun suurimmilla Rae Sremmurd -hiteillä, kertoi duon edustaja Weekend Festivalin tiedotteen mukaan.

Samalla festivaali tiedotti indie-poppia esittävän lalaja-lauluntekijä Boy Pablon joutuneen perumaan esiintymisensä sairastumisen vuoksi. Tilalla on kotimainen Kuumaa. Aiemmin peruneen brittiduo A1 X J1:n tilalla nähdään puolestaan nosteessa oleva suomalaisräppäri Yeboyah.

Weekend Festival tiedotti aiemmin pääesiintyjäksi tarkoitetun yhdysvaltalaisräppäri Post Malonen peruneen keikkansa. Rae Sremmurd kiinnitettiin perjantain pääesiintyjäksi hänen tilalleen. Myös hiphop-artisti Lil Tjay joutui perumaan esiintymisensä jouduttuaan ammutuksi Yhdysvalloissa.