Kamelinvarvaskaunottaren sekava loma – poppersia, huumeita, viinaa ja jättilasku

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Enkelten kaupunki Los Angeles on railakkaan bilettäjän paratiisi. Etenkin West Hollywoodin alueella on tarjolla seksiä, huumeita ja rock’n’rollia. Siellä lomaili myös plastiikkakirurgiasta tunnettu Mary Magdalene.

Povipommin reissu on ollut katastrofaalinen ja päihdehuuruinen. Hän on ystävystynyt paikallisten homojen kanssa, mutta viettänyt suurimman osan ajasta alkoholin, huumeiden tai poppersin vaikutuksen alaisena. Nainen on saanut myös mojovan laskun AirBnB-majoituksensa omistajalta, joka penää 13.000 dollaria rikki menneistä kalusteista ja siivouskustannuksista. Mary Magdalene kertoo olevansa valmis kotiin.

– Tämä on ollut helvetin villiä. En malta odottaa, että pääsen takaisin kotiin muutaman päivän kuluttua olemaan jälleen tylsä ja selväpäinen itseni, Mary Magdalene kirjoittaa Instagramissa.

Nainen on todellakin saavuttanut runsaasti mediahuomiota. Hän on juhlinut Hollywoodin pride-kemmakoissa, joutunut poliisin kanssa tekemisiin, ottanut tatuointeja, hakenut antibioottikuurin mätääntyvään pakaraan, keikistellyt paikallisten pikkujulkkisten kanssa, tälläytynyt uhkeisiin valokuvaussessioihin ja nauttinut bailaamisesta. Hän asuu Kanadassa ja on viettänyt Yhdysvalloissa kokonaisen kuukauden.