Michael Monroe juhli 19. hääpäiväänsä – julkaisi yhteiskuvia vaimonsa kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tänä kesänä tuoreimman albuminsa julkaissut suomalainen rocktähti Michael Monroe on tehnyt pitkän uran musiikin parissa. Kauan on kestänyt myös tähden avioliitto, sillä Monroe juhlisti sunnuntaina hänen ja vaimonsa 19. hääpäivää.

Michael Monroe juhlisti merkkipäivää Instagramissa. Hän jakoi somepalvelussa sarjan vaimonsa Johannan kanssa otettuja yhteiskuvia rakkaudentäyteisen viestin kera.

– Tänään on häidemme 19. vuosipäivä! Rakastan sinua päivä päivältä enemmän, Monroe kirjoitti julkaisunsa kuvatekstissä.

Kuva keräsi alle vuorokaudessa yli 10 000 tykkäystä. Pariskunta on ollut naimisissa vuodesta 2003 lähtien. Michael Monroe oli ennen nykyistä suhdetta naimisissa 15 vuoden ajan Jude Wilderin kanssa. Kyseinen liitto sai traagisen päätöksen WIlderin menehdyttyä vuonna 2001.