Huijari esitti Drakea somessa – huonostihan hänelle sitten kävi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monilla kuuluisuuksilla on somessa ja julkisilla paikoilla hämmennystä herättäviä kaksoisolentoja, eikä kanadalaisräppäri Drake ole poikkeus. Nyt Fake Drakena eli feikki-Drakena tunnettu sometähti on saanut porttikiellon Instagramiin.

Izzy Drake -nimellä esiintyvä mies nousi otsikoihin esiinnyttyään tilaisuuksissa, joissa hänet on sekoitettu todelliseen Drakeen. Ihmiset ovat tarjoutuneet maksamaan tuhansia dollareita klubeilla ja keikoilla näyttäytymisestä.

Izzy Drake on jopa ajellut sydämen muotoisen kuvion hiuksiinsa esikuvansa tavoin. Taannoin Izzy Drake yritti haastaa Draken nyrkkeilyotteluun.

Twitch-tähti DJ Akademiks paljasti sosiaalisessa mediassa Izzy Draken saaneen porttikiellon Instagramiin Drakena esiintymisestä. Izzy Draken viimeiseksi julkaisuksi jääneellä videolla hän kertoi haluavansa levytyssopimuksen Draken OVO Sound -yhtiöltä, jos hän voittaa edelleen vailla vahvistusta olevan nyrkkeilyottelun.