Kate Upton nautti biksuissa – kumpi kuvista on aikaisempi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Kate Upton sai marraskuussa 2018 perheenlisäystä hänen aviomiehensä, baseball-tähti Justin Verlanderin kanssa. Taannoin tuore perheenäiti ryhtyi tekemään hiljalleen paluuta sosiaaliseen mediaan, mutta takavuosilta tuttuja uimapukukuvia ei ole enää nähty aikaisempaan tapaan.

Nyt Kate on päässyt kaivamaan hieman arkistojaan, sillä hän on julkaissut sosiaalisessa mediassa kaksi kuvaa itsestään uima-altaassa. Molemmissa asuina on biksut, mutta kuvat on ikuistettu kymmenen vuoden välein. Upton toteaakin, että kyseessä on muoti vs. tosielämä. Molemmissa kuvissa hän näyttää tuttuun tapaan upealta.

Kate Upton on tyttärensä syntymän jälkeen ihastuttanut fanejaan julkaisemalla sosiaalisessa mediassa esimerkiksi suloisia yhteiskuvia hänen tyttärensä Genevieven kanssa. Välillä kurvikas bikinimalli on kuitenkin päässyt myös viettämään lapsivapaata aikaa auringosta ja hyvästä drinkistä nautiskellen. Tänä kesänä Upton yhdisteleekin mallintöitä, perhe-elämää ja rentoa kesäoleskelua.