Temppari-Jasmine uhkeassa kuvassa – myös massiivinen tatuointi pääsi oikeuksiinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Temptation Island Suomi -realitysarja teki taannoin Jasmine Ruoholasta monille tutun televisiokasvon. Ohjelmaan sinkkuna osallistunut näyttävä nuori nainen esittelee nykyisin itseään ja elämäänsä aktiivisesti sosiaalisessa mediassa.

Santorinin maisemissa taannoin lomaillut kaunotar nähdään tällä kertaa poseeraamassa upeissa kuvissa uhkeana punaisissa rintaliiveissä. Samalla hänen etumustaan koristava upea ja suuri tatuointi pääsee tyylikkäällä tavalla oikeuksiinsa.

Viime aikoina Jasmine on kommentoinut rintojensa suurennusleikkausta avoimesti ja esimerkiksi paljastanut kipujen kiristäneen hänen hermojaan. Operaation tuloksena hän kertoo voivansa paremmin kuin koskaan ja itsetuntonsa parantuneen.