Naisen naiivi lista naurattaa netissä: ”En ole aamuihminen, joten en halua lapsia”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lontoolaisesta Tiktok-tähti Lorella Palmerista on tullut entistäkin kuuluisampi naisen julkaistua kymmenen kohdan listan, jossa hän luettelee syitä sille miksi ei halua lapsia. Lista huvittaa lähinnä siksi, että se osoittaa Palmerin olevan vielä hivenen kypsymätön itsekin ja siksi lienee hyvä asia, että hänelle ei ole siunaantunut vielä jälkikasvua.

Nainen luetteli, että hän ei halua herätä aikaisin, puhdistaa sairastuneita tai jakaa ruokaansa. 22-vuotias myös kummastelee, että lapsia hoitavaa isää ylistetään, mutta äitien suorittama huolenpito on itsestäänselvyys. Hän harmittelee myös vitsinä, että lapsilla ei ole palautusoikeutta.

– Entä jos kymmenen vuoden jälkeen synnytyksestä herään eräänä päivänä ajattelemaan, että nyt tämä on testattu ja kokeiltu, eikä se ole minua varten, hän kysyy videolla.

Vastuullisuus kuuluu elämään kuten vapaus. Lorella haluaa elämäänsä enemmän vapautta, jonka lapsettomuus tuo hänen mukaansa automaattisesti mukanaan. Lapset voivat olla uuvuttavia, mutta heidän rakkautensa ja perheen kanssa ilmentyvä yhteenkuuluvuuden tunne on korvaamatonta ja upeaa. Ehkä hän ymmärtää sen jonakin päivänä, tai sitten ei. Lasten saaminen ei ole pakollista, eikä sitä tarvitse perustella heppoisin perustein. Tässä Lorella Palmerin koko lista:

1. Olen itsekäs.

2. Ne ovat kalliita.

3. Kehokuvani.

4. Maailma on huono paikka.

5. Mielenterveys.

6. Perhetraumani.

7. Sotkuinen ja räkäinen.

8. Inhoan lasten televisiota.

9. Ärsyttää.

10. En halua.

@lorellapalmer

I think I get funnier as I go down the list 😂😂 #childlessmillennial #childlessforlife @lorellapalmer

♬ original sound – Lorella Palmer