The Prodigy esiintyi ensikertaa livenä Keith Flintin kuoleman jälkeen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläisen The Prodigy -yhtyeen keskeinen jäsen Keith Flint menehtyi traagisesti 4. maaliskuuta 2019. Nyt konemusiikin pioneereihin lukeutuva kokoonpano on noussut lavalle ensi kertaa Flintin kuoleman jälkeen.

The Prodigy esiintyi ensi kertaa yli kolmeen vuoteen Sheffieldin 02 Academyssä peräkkäisinä iltoina 8. ja 9. heinäkuuta järjestetyillä keikoilla. Esiintymiset toimivat yhtyeen Flintille omistaman Iso-Britannian kiertueen avauskeikkoina. Yhtye kunnioitti edesmennyttä jäsentään muun muassa vihreillä lasereilla, jotka muodostivat Flintin ääriviivat lavalle Firestarter-hitin aikana.

– Sheffield, haluamme kiittää teitä kaikkia jotka saavuitte paikalle tukemaan meitä. Tämä kaikki merkitsi meille paljon. Koko paikka räjähti tuhannen v*tun päreiksi emmekä koskaan unohda tätä iltaa, The Prodigy hehkutti myöhemmin Twitterissä.

Itsemurhaan kuollut Keith Flint toimi The Prodigyn tanssijana, laulajana ja nokkamiehenä 1990-luvun alusta lähtien. Yhtyeen viimeiseksi esiintymiseksi hänen kanssaan jäi Uuden-Seelannin Aucklandissa helmikuussa 2019 järjestetty keikka.