Benjamin Peltonen alastomana somessa – kuva oli Instagramille liikaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen laulaja-lauluntekijä Benjamin Petonen julkaisi taannoin viraalihitiksi nousseen Gay-kappaleen, jossa Maija Vilkkumaan Ei-hitti laitettiin uuteen uskoon. Nyt 25-vuotias tähti on poseerannut sosiaalisessa mediassa rohkeissa merkeissä.

Peltonen jakoi Instagram-tillään valokuvan, jossa hän makaa porealtaassa kesäisissä merkeissä. Tähti nähdään kuvassa täysin alasti, joskin Instagramin sääntöjen vuoksi hän joutui peittämään intiimialeen kädellään.

– Plumpsista, Peltonen kirjoitti parissa tunnissa tuhansia tykkäyksiä ja valtavan määrän ihastuneita kommentteja keränneen otoksen kuvatekstissä.

Myöhemmin päivällä kuva kuitenkin katosi Instagramista, ja somepalvelu ilmoitti Peltoselle kuvan rikkoneen sen alastomuutta koskevia yhteisösääntöjä. Benjamin Peltonen nousi julkisuuteen solmittuaan vuonna 2014 levytyssopimuksen Warner Music Finlandin kanssa. Laulaja vaihtoi myöhemmin musiikkinsa kielen englannista Suomeen. Peltonen tuli kaapista heinäkuussa 2021 Pride Helsinki -konsertin yhteydessä.