90 Päivää morsiamena -pariskunta eroaa – avioliitto kesti viisi vuotta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suositussa 90 Päivää morsiamena -sarjassa esiintyvät Chantel Everett ja Pedro Jimenon ovat eronneet. Pedro haki avioeroa toukokuussa. Mies on väittänyt naisen myös varastaneen rahaa häneltä.

Omassa spin off -sarjassa myös esiintyneet Chantel ja Pedro ovat esittäneet koko maailmalle, minkälainen epäterve parisuhde on. Se on täynnä syyttelyä, huutamista, tappeluita ja syytöksiä. Pari on ollut naimisissa viisi vuotta. Oikeudenkäyntiasiakirjojen mukaan Pedro ja Chantel olivat eronneet huhtikuussa ja suhteen on kuvailtu olleen peruuttamattomasti rikki.

Pedro syytti Chantelia 257.000 dollarin nostamisesta yhteiseltä yritystililtä viisi päivää ennen eroa. Pedro väittää Chantelin siirtäneen rahat tilille, jonka hän jakaa sisarensa Winterin kanssa. Mies pyysi tuomioistuinta määräämään Chantelin siirtämään rahat takaisin yhteiselle tilille, jonka saldon he sitten jakaisivat avioerossa. Tuomari ei suostunut pyyntöön.

Chantel ja Pedro eivät ole julkisesti kommentoineet eroa tai avioerohakemusta. Syynä saattaa olla tuotantoyhtiöön liittyvä salassapitosopimus. Kerrotaan, että he molemmat ovat hakeneet lähestymiskiellon, joten ero on riitaisa ja ruma.