Matkustaja unohti syödä eväspatongin lentokoneessa – tullissa pamahti jättimäinen lasku

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Matkatessa kannattaa olla tarkkana tulliasioiden suhteen, varsinkin jos mukana sattuu olemaan elintarvikkeita. Elintarvikkeita koskeva seula on erityisen tiukka Australian rajalla. Tämän sai taannoin huomata mallina työskentelevä Jessica Lee.

Australialainen Jessica Lee osti Singaporen lentoasemalla sijaitsevasta Subwaysta patongin, josta hän säästi puolet lennolleen Perthiin. Hän ei kuitenkaan muistanut syödä patonkia loppuun. Australian tullissa Leetä odotti kallis yllätys.

Koska Lee ei ollut tullannut patongin täytteinä ollutta kanaa ja salaatinlehteä, sai hän 2 664 australian dollarin eli 1 800 euron sakot. Hän avautui kalliiksi aloittelijan virheeksi kuvailemastaan tapauksesta TikTok-videollaan. Lee kertoi haluavansa muistuttaa seuraajiaan siitä, ettei vastaava mokaa kannata tehdä.

– Olen erittäin tietoinen siitä että tämä oli oma mokani. Otan siitä vastuun ja maksan sakot, Lee totesi.

@_jessicaleeee Australian government tings 🥰🥰 starting that OF back up again to SURVIVE the next few months #fyp #australia #subway #boujee ♬ original sound – Jessica Lee