IL: Marko Hietala ja Cami-vaimo odottavat ensimmäistä lastaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pitkän linjan suomalainen metallimuusikko Marko Hietala on saamassa perheenlisäystä. Hän kertoo Iltalehden tuoreessa haastattelussa odottavansa Cami-vaimonsa kanssa pariskunnan ensimmäistä yhteistä lasta.

Lapsen lasketun ajan kerrotaan olevan lokakuussa. 56-vuotias Hietala ja 35-vuotias Cami menivät naimisiin vuonna 2019.

Marko Hietalalla on ennestään kaksi aikuista poikaa aikaisemmasta parisuhteesta. Muusikko paljasti haastattelussa olevansa jo isoisä, sillä toinen hänen lapsistaan sai esikoislapsen viime vuonna.

Hietala puhui haastattelussa avoimesti mielenterveysongelmistaan. ADHD-diagnoosin, lääkityksen saaminen ja terapia ovat kuitenkin muusikon mukaan parantaneet hänen elämäänsä huomattavasti. 1980-luvun alusta saakka lukuisissa raskaan musiikin kokoonpanoissa vaikuttanut Hietala erosi viime vuoden alussa Nightwish-yhtyeestä, jossa hän soitti vuodesta 2001 saakka.