Kendall Jenner kuumissa lomakuvissa – tequilaa ja rantabileitä pienissä biksuissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallina työskentelevä 26-vuotias realityjulkkis Kendall Jenner erosi äskettäin koripalloilija Devin Bookerista kahden vuoden seurustelun jälkeen. Eron syyksi kerrottiin toisistaan poikkeavat tulevaisuuden suunnitelmat.

Nyt Kendall on suunnannut ystäviensä kanssa nautiskelemaan aurinkolomasta merellisiin tunnelmiin, ja somepäivitysten perusteella he ovat nauttineet kovasti. Omalla huvipurrella liikkuneet kaunottaret olivat nimittäin pukeutuneet verrattain niukkoihin biksuihin ja heillä oli mukana pullokaupalla Kendallin tequilaa. Kuiviksi näitä juhlia ei ainakaan voida nimittää.

Kendall ja Devin juhlivat yhdessä Kourtney Kardashianin ja Travis Barkerin häitä Italiassa, mutta pian sen jälkeen he päätyivät erilleen. Sisäpiiriläinen vihjasi, että Kendall oli se, joka yllytti eroon. Hän halusi tilaa, mutta toivoo, että he edelleen välittävät toisistaan ja saavat asiansa kuntoon.