Lottie Moss rietasteli parvekkeella – härski asu ei liikoja peittänyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen julkkiskaunotar Lottie Moss tunnetaan myös huippumalli Kate Mossin pikkusiskona. Isosiskonsa tavoin myös Lottie on luonut uraa mallina. Taannoin Lottie paljasti kärsineensä vakavasta alkoholismista, mutta nykyisin hän voi jo paremmin.

Nyt Lottie poseeraa sosiaalisessa mediassa esittelemässä rohkeaa alusasuaan, joka muun muassa paljasti hänen takapuolensa kokonaan. Tällaista asua ei tavallisesti julkisella paikalla esitellä, mutta Lottie Mossin osalta paljastavat otokset eivät juuri yllätä.

Taannoin Lottie Moss kertoi pitävänsä petihommia ihmisen perustarpeena ja vertaa niiden harrastamista hampaiden pesuun. Hänen mukaansa kyseessä on jokaiseen päivään kuuluva aktiviteetti. Lottie sai taannoin potkut mallitoimistostaan asenteensa vuoksi ja siksi, että perusti rohkeita kuvia julkaisevan tilin aikuisviihteeseen keskittyneeseen palveluun. Se oli mallitoimistolle liikaa.