Joukkotappelu puhkesi muikkumarkkinoilla – poliisi otti kiinni neljä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Muikkumarkkinat eivät ehkä kuulosta monien korvaan tapahtumalta, jossa nähtäisiin väkivaltaisia yhteenottoja. Lapin poliisia työllisti kuitenkin viikonloppuna juurikin Posion muikkumarkkinoilla puhjennut joukkotappelu.

Lapin poliisin mukaan usean henkilön välinen tappelu alkoi Hotelli Posion edustalla. Tappelu siirtyi lauantain ja sunnuntain välisen yön tunteina yksityisasuntoon, josta poliisi otti kiinni neljä henkilöä. Heidät kuljetettiin Rovaniemelle rikoksista epäiltyinä.

Poliisi kertoo jatkavansa tapahtumien tutkintaa rikosnimikkeillä pahoinpitely, vahingonteko ja törkeä kotirauhan rikkominen. Perinteiset Posion muikkumarkkinat järjestettiin viikonloppuna kahden vuoden tauon jälkeen. Tapahtumassa paikalla olivat muun muassa jääkiekon MM-mitalisti Sini Karjalainen ja yleisölle esiintynyt ranualainen tankontanssin MM-hopeamitalisti Mandi Koskela.

PÄIVITYS: Otsikkoon oli epähuomiossa päätynyt Pori.