Supertähti Ellie Goulding viimein Suomeen – esiintyy Espoossa ja Kokkolassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaksi vuotta hiljaiseloa viettänyt poptähti Ellie Goulding saapuu viimein tänä kesänä konsertoimaan Suomeen. Hän esiintyy Espoon Viinijuhlilla perjantaina 29. heinäkuuta ja Kokkolan Viinijuhlilla lauantaina 30. heinäkuuta.

Ellie Goulding julkaisi äskettäin myös uutta musiikkia. Easy Lover -single on tehty yhteistyössä jenkkiräppäri Big Seanin kanssa. Gouldingin tunnetuimpiin hitteihin lukeutuu esimerkiksi yli 1,2 miljardia striimiä Spotifyssä kerännyt 50 Shdes of Grey -tunnuskappale Love Me Like You Do.

Aikuisille suunnattu Espoon Viinijuhlat järjestetään ensimmäistä kertaa 29.-30. heinäkuuta Haukilahden rannan satama-alueella. Ellie Gouldingin lisäksi festivaalin lauantaipäivän pääesiintyjä on brittiartisti, laulaja ja lauluntekijä Tom Odell, jonka tunnetuin kappale Another Love on kerännyt yli 920 miljoonaa striimiä.

Muita Espoon Viinijuhlien tähtiä ovat Chisu, Erin, Abreu, Younghearted, Ida Paul & Kalle Lindroth, Reino Nordin, Jari Sillanpää, Ressu Redford, Pehmoaino, Kuningasidea sekä Waltteri Torikka. Merellistä festivaalialuetta Haukilahden rannassa laajennetaan ja huippukokki Sikke Sumarin ravintola Haukilahden Helmi on mukana osana tapahtuma-aluetta. Deluxe VIP-lippu sisältää kolmen ruokalajin menun, jonka Kokkisota-ohjelmastakin tuttu Sumari on suunnitellut Espoon Viinijuhlia varten.

Kokkolan Viinijuhlat marssittaa 29.-30. heinäkuuta Kokkolan tapahtumapuiston esiintymislavalle Ellie Gouldingin lisäksi myös Tehosekoittimen. Tapahtuman muita artisteja ovat esimerkiksi ruotsalaiset hittiyhtyeet Basic Element, Drömhus ja Pandora sekä Bess, Waltteri Torikka ja Younghearted. Kokkolassa VIP-asiakkaiden ruokatarjoilun toteuttaa tähtikokki Hans Välimäki.