Varkaat palauttivat Hello Kitty -pehmolelun – väittivät sen olevan riivattu

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kummitustarinat ovat täynnä kertomuksia riivatuiksi väitetyistä esineistä. Thaimaasta kantautuvassa tapauksessa riivatuksi kuvailtu esine lienee erikoisimmasta päästä. Kyseessä on Hello Kitty -pehmolelu.

Thaimaan Kamphaeng Phetissä sijaitsevaan autoromuttamoon ilmestyi 12. heinäkuuta mies ja nainen, jotka nappasivat romuttamista odottaneesta autosta Hello Kitty -pehmolelun. Kaksikko palasi rikospaikalle jo seuraavana päivänä. Valvontakameran video paljasti heidän heittäneen nuken takaisin romuttamon eteen.

The Thaiger -lehden mukaan romuttamon omistaja ihmetteli asiaa, mutta päätteli Hello Kitty -pehmolelun olevan riivattu. Varkaat tavoitettiin myöhemmin, ja heiltä kysyttiin teon motiiveja. Nainen väitti nähneensä rikosta seuranneena iltana makuuhuoneessaan pienen tytön varjon ja tunteneensa, kuinka jokin kuristi häntä.

Hello Kitty -nukke varastettiin ajoneuvosta, joka oli vaurioittunut pahasti liikenneonnettomuudessa toukokuussa. Auton menehtyneelle kuljettajalle syntymäpäivälahjaksi ostetun pehmolelun väitetään säilyneen onnettomuudesta ilman naarmuakaan.