David Hasselhoff täytti 70 vuotta – juhli Baywatch-tähtien kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Baywatch ja Ritari Ässä -sarjoista tunnettu David Hasselhoff on täyttänyt 70 vuotta. 1980- ja 90-luvuilla maailmanlaajuisesta suosiosta nauttinut tähti juhlisti merkkipäivää tutussa seurassa, sillä mukana oli muun muassa Baywatchin näyttelijöitä.

David Hasselhoff vietti 70-vuotissyntymäpäivää Kalifornian Calabasissa. Juhlimassa mukana olivat tähden perheenjäsenet, ystävät ja kollegat, kuten David Chokachi, Jeremy Jackson, Kelly Packard ja Parker Stevenson. Hasselhoff jakoi kuvia juhlistaan Instagramissa.

Ritari Ässän KITT-autoa juhlakuvissa ei valitettavasti nähdä. Sen sijaan Hasselhoff esittelee otoksissa vaimonsa Hayleyn kanssa lahjaksi saamaansa Audi R8 -autoa.

David Hasselhoff nousi kuuluisuuteen Tunteita ja tuoksuja -saippusarjan kautta, mutta todellinen läpimurto tapahtui Ritari Ässä -sarjan pääroolissa. 1990-luvulla hän tähditti rantavahtien kirjavaa arkea seuraavaa Baywatch-sarjaa. Laulajanakin uraa tehnyt Hasselhoff on esiintynyt viime vuosina muun muassa Guardians of the Galaxy vol. 2 ja Sharknado 3 -elokuvissa.