Baywatch-kurvitar liian vanha biksuihin? Näytti kuvallaan kaapin paikan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä ja malli Donna D’Errico tunnetaan erityisesti 1990-luvulla huippusuositusta Baywatch-sarjasta. Hän näytteli sarjassa hengenpelastajaksi ryhtynyttä entistä yökerhon pitäjä Donna Marcoa.

Nykyään 54-vuotias D’Errico jakoi heinäkuun alussa Instagramissa videon, jossa hän juhlisti Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivää maan lipun värisissä biksuissa. Kuva keräsi vihamielisiä kommentteja, joissa tähteä haukuttiin muun muassa liian vanhaksi kaksiosaiseen uimapukuun. D’Errica päätti todistaa trollien olleen väärässä julkaisemalla näyttävän kuvan, jossa hän poseeraa samanlaisissa merkeissä.

– Antakaa minun kertoa jotain, joka saattaa yllättää teidät. Voin itseasiassa pukeutua miten haluan ja tehdä mitä lystään. Siihen liittyen, tässä kuva jossa kyykkään kahvipöydällä bikineissä, D’Errico kirjoitti.

D’Errico on Baywatchin lisäksi nähty muun muassa Brooklyn Nine-Nine ja Reno 911 -sarjoissa. Tähti oli aikoinaan otsikoissa myös oltuaan naimisissa Mötley Crüe -rokkari Nikki Sixxin kanssa 11 vuoden ajan.