Fanit huolestuivat Antti Tuiskun keikalla – laulaja tarvitsi apua helleaallon vuoksi

Glamour · Tim Isokivi

Antti Tuisku esiintyi torstaina 21. Vantaan Tikkurila-Festivaaleilla. Sää oli tapahtuman aikana jopa helteinen, minkä vuoksi sekä yleisössä että lavalla oli jopa tukalat oltavat.

Tuisku kertoi Instagram-tarinoissaan antavansa pisteet kaikille, jotka saapuivat Tikkurila-festivaaleille järisyttäväksi kuvailemansa lämpöaallon aikana. Tähti oli itsekin tarvinnut lavalle kylmpusseja. Se oli saanut huolestuneet fanit kyselemään, loukkasiko hän itsensä lavalla.

– Teillekin tiedoksi, en oo loukannut yhtään mitään. Mulla oli siis niin kuuma, että huusin kiertuemanagerille Haballe, että käy hakemassa mulle ensiavusta jääpusseja, että pystyn viilentämään itseäni pitkän spiikin aikana, Tuisku totesi.

Laulaja kuvaili keikkaa kuumuuden vuoksi yhdeksi elämänsä raskaimmaksi, mutta kertoo samalla tunnelman olleen hieno. Tuiskun kiertue jatkuu ensi viikolla Lahden Headlandissa ja Oulun Qstockissa, jonne hänet kiinnitettiin kiertueensa peruneen Limp Bizkitin tilalle.