Khloe Kardashian uimapuvussa – kurvit veivät somehuomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkisperheestä tuttu Khloé Kardashian ja hänen entinen poikaystävänsä NBA-pelaaja Tristan Thompson saavat toisen lapsen sijaissynnyttäjän kautta. Heillä on ennestään neljävuotias True-tytär. Perheenlisäystä odotetaan saapuvaksi marraskuussa, joten perheenäiti ehtii vielä nauttia raskaudestaan.

Tällä kertaa Khloe nähdään poseeraamassa huikeissa paratiisimaisissa maisemissa, joissa hän istuskeli kumiveneen reunalla auringosta nauttien. Ei ihme, että hänen someseuraajansa antoivat varauksettoman huomion hänen julkaisulleen.

Khloe Kardashian on kertonut avoimesti halustaan kasvattaa perhettään. Hän on käynyt läpi hdelmöityshoitoja. Kardashian ja Thompson päättivät suhteensa joulukuussa lukuisten uskottomuusskandaalien seurauksena. Chicago Bullsin hyökkääjä Thompsonilla, on myös kaksi pientä poikaa muista suhteista.