Viherjauhe-luomutuotteessa salmonellavaara – ostitko tätä erää?

Terveys Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Foodinin-yrityksen Viherjauhe-luomutuotteen yhdestä erästä on paljastunut jotain sinne kuulumatonta. Yritys vetää takaisin erän 200 gramman pakkauksissa myytävää Viherjauhetta salmonellavaaran vuoksi.

Foodinin mukaan Viherjauheen yhdessä omavalvontanäytteessä havaittiin salmonellaa. Takaisinveto koskee tuotteita eränumerolla L310322 ja parasta ennen -päivämäärällä 31.07.2023. Erä toimitettiin myymälöihin 6. huhtikuuta – 27. kesäkuuta välisenä aikana.

Foodinin mukaan asiasta ei ole saatu kuluttajapalautetta eikä kenenkään tiedetä sairastuneen käytettyään erään kuulunutta viherjauhetta. Takaisinveto ei koske tuotteen muita tuote-eriä, joita on yrityksen mukaan turvallista käyttää.

Kaikki erän jäljellä olevat tuotteet on pyydetty poistamaan myyntipisteistä. Tuotteen jo ostaneet voivat palauttaa sen takaisin ostopaikkaan ja saada hyvityksen tai vaihtaa sen toisen erän tuotteeseen. Foodinin verkkokaupasta tuotetta ostaneita pyydetään lähettämään kuva eränumerosta hyvitystä varten yrityksen kuluttajapalveluun.