Coldplay-supertähti esiintyi pariskunnalle pubissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Coldplay-yhtyeen keulahahmo Chris Martin on ollut supersuositun yhtyeensä lisäksi otsikoissa myös ihmissuhteidensa merkeissä. Hän alkoi tapailemaan Fifty Shades -elokuvista tunnetuksi tullutta näyttelijätähteä Dakota Johnsonia, kun muusikon ja ex-vaimo Gwyneth Paltrown avioero astui voimaan.

Nyt Chris Martin on ihastuttanut monia sosiaalisessa mediassa, kun hän on esiintynyt yllättäen pariskunnalle pubissa. Huippuharvinaisessa esiintymisessä hän soitti pubin pianoa ja esitti A Sky Full of Stars -kappaletta. Tavallisesti Martin on esiintynyt kymmenille tuhansille ihmisille yhdessä yhtyeensä kanssa sekä maailmankiertueella ja muissa konserteissa.

@uniladsound #coldplay singer #chrismartin suprises this couple in somerset pub with a song! #uniladsound #foryoupage #singing ♬ original sound – UNILAD Sound