Joy Corriganin biksuissa ei kangasta tuhlata – tämäkö ekologista?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu Sports Illustrated -lehden vuosittaisen uimapukunumeron sivuilta taannoin tunnetuksi tullut Joy Corrigan on viime aikoina saanut lisää jalansijaa mallimaailmasta. Ura on nousukiidossa, ja viime aikoina hän on noussut viihdemaailman kärkinimien joukkoon.

Viime aikoina Joy on nähty useasti poseeraamassa melko niukoissa asuissa, ja nyt hän on osallistunut muotikuvaukseen erittäin niukassa asussa. Tämän asun kangasmäärä voisi jopa viitata siihen, että tarkoituksena olisi ekologinen vähemmän kangasta kuluttava valinta.

Joy Corrigan aloitti malliuransa jo 14-vuotiaana teinityttönä, kun häntä pyydettiin kauppakeskuksessa osallistumaan paikalliseen muotinäytökseen. Siitä sai alkunsa ura, joka vie kaunotarta kohti nyt mallimaailman parasta A-sarjaa. Sports Illustrated vuoden 2016 uimapukunumerossa poseeraaminen on yksi alan suurimmista meriiteistä koko maailmassa.