Wakanda Forever! Hitiksi nousseen Black Pantherin jatko-osan traileri julki

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suureksi hitiksi noussut Marvelin Black Panther saa tänä vuonna jatkoa. Odotetun jatko-osan ensimmäinen teaser-traileri esiteltiin yleisölle San Diegon Comic-Con -tapahtumassa, ja se on sittemmin julkaisty myös verkossa.

Black Panther: Wakanda Forever -elokuvassa afrikkalaisen Wakandan valtion johtajat taistelevat puollustaakseen kotimaataan T’Challan kuoleman jälkeen. Näyttävässä trailerissa saadaan hieman vihiä elokuvan juonikuvioista ja nähdään vilaus Marvelin koko historian ensimmäisiin hahmoihin lukeutuvasta Namorista, jota näyttelee meksikolainen Tenoch Huerta.

Black Panther: Wakanda Foreverin tuotanto koki kolauksen ensimmäisen osan pääroolia näytelleen Chadwick Bosemanin menehdyttyä syöpään vuonna 2020. Traagisesti kuolleelle tähdelle osoitetaankin kunniaa tulevassa elokuvassa ja sen tuoreessa trailerissa. Ryan Cooglerin ohjaama jatko-osa saa ensi-iltansa 11. marraskuuta 2022.