Britney Spears tekee paluun – levytti Elton Johnin kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Britney Spears on tekemässä odotetun paluun musiikin pariin vuosikausien esiintymis- ja levytystauon jälkeen. Tähden on paljastettu nauhoittaneen dueton brittiläisen poplegenda Elton Johnin kanssa.

Huhut duetosta lähtivät liikkeelle Britney Spearsin vierailtua Beverly Hillsissä sijaitsevalla äänitysstudiolla Elton Johnin kanssa. People-lehden mukaan huhut ovat sittemmin saaneet vahvistuksen musiikkiteollisuuden sisäpiirilähteiltä. Britney ja Elton nauhoittivat uuden version jälkimmäisen vuonna 1972 julkaistusta Tiny Dancer -singlestä.

Andrew Wattin tuottama kappale julkaistaan näillä näkymin syyskuussa Universal Musicin toimesta. Britneyn ja Eltonin edustajat eivät ole vielä virallisesti vahvistaneet asiaa.

Britney Spearsin paluu musiikin pariin oli vielä yli vuosi sitten epävarmaa. Tähden vapauduttua 13 vuotta kestäneestä isänsä holhouksesta hänen kerrotaan kuitenkin jälleen innostuneen ajatuksesta ja uuden albumin tekemisestä.