Pasha Pozdniakova palvoi aurinkoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippunäyttävä suomalaiskaunotar Pasha Pozdniakova poseerasi taannoin ensimmäisenä suomalaisena pluskoon kaunottarena kansainvälisessä miestenlehdessä, ja hänellä on Instagramissa jo noin puolitoista miljoonaa seuraajaa. Nyt hän on palvonut aurinkoa.

Näyttävästi aurinkoa aurinkotuolissa ottanut muhkeapovinen julkkiskaunotar julkaisi kuvia tilanteesta sosiaalisessa mediassa. Niiden perusteella voi olla, että hänen liikkumisensa voi jo hieman hankaloitui jättimäisten rintojen vuoksi.

Pasha Pozdniakova tekee kovaa nousua sosiaalisessa mediassa. Harva suomalainen on päässyt poseeraamaan maailmankuulun miestenlehden kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseerasi Afrikan version 22. toukokuuta ilmestyneessä numerossa. Sisäsivuilla julkaistavien kuvien lisäksi mallikaunotar nähtiin myös kansikuvassa.