Sointu Borgin neuvot parikymppiselle – nämä jokaisen tulisi lukea

Viihdeuutiset · Stara.fi

Juontaja, televisiotähti ja yrittäjä Sointu Borg on tehnyt näyttävän uran Diili-ohjelman voittonsa jälkeen, mutta sitä ennen hänellä oli jo pitkä ura monellakin eri alalla. Elämänkokemusta ja näkemystä löytyy siis enemmän kuin monilla ikätovereilta.

Tammerfestin viime viikonloppuna juontanut ja taannoin 30 vuotta täyttänyt Sointu on nyt listannut sosiaalisessa mediassa erittäin osuvat neuvot, jotka hän antaisi 10 vuotta nuoremmalle itselleen. Palautteiden perusteella lukemattomat muutkin ovat neuvoista hänen kanssaan samaa mieltä.

Kaikki neuvot löytyvät oheisesta päivityksestä, mutta Staran nostoina mainittakoon esimerkiksi ”Älä stressaa koko ajan tulevaa. Elämä tulee olemaan aina tietyllä tavalla kesken. Nauti matkasta.”. Tämä lienee neuvoista tärkein. Lisäksi Sointu toteaa, ettei yhden illan jutuista tule tuntea syyllisyyttä ja ettei persaukisuutta pidä hävetä, sillä se opettaa elämästä ja paiskimaan töitä rahojen eteen.