Alastomat selviytyjät -kilpailija kuoli oudoissa olosuhteissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Alastomat selviytyjät eli Naked and Afraid -realitysarjassa kilpailemassa ollut Melanie Rauscher on kuollut. Yhdysvaltojen Arizonassa kuolleena löydetty Rauscher oli menehtyessään 35-vuotias.

Melanie Rauscher oli ennen kuolemaansa hoitamassa koiria Arizonan Prescottissa sijaitsevassa kodissa. Omistajien palattua lomaltaan 17. heinäkuuta he löysivät hänet menehtyneenä vierashuoneen sängyltä. Hänen ympärillään oli TMZ-sivuston mukaan useita paineilmatölkkejä, joita käytetään esimerkiksi tietokoneiden puhdistamiseen.

Poliisin mukaan kuolinpaikalta ei löytynyt henkirikokseen viittaavia merkkejä. Viranomaiset eivät myöskään löytäneet esimerkiksi itsemurhaviestiä tai huumeiden käyttöön viittaavia esineitä. Rauscherin hoidettavana ollut koira on kunnossa.

Rauscher oli mukana Alastomat selviytyjät -sarjan seitsemännellä kaudella, ja myöhemmin sen spinoff-versiossa Alastomat selviytyjät XL. Realitytähden kuolinsyy selviää myöhemmin ruumiinavauksessa.